Provat hos

Pasta med räkor och rucola

Publicerad 2011-09-26 08:32:24 i Huvudrätter,

Ingredienser:

450 gram 
2 st 
1,5 st 
400 gram 
2 tsk 
1 st 
2 knippa


Tillagning

1. Koka spaghettin i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen.

2. Hetta upp en rejäl skvätt olivolja i en stekpanna och tillsätt vitlök och chili. När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut. Tillsätt det vita vinet och tomatpurén och låt sjuda ett par minuter.

3. Låt den färdiga pastan rinna av i ett durkslag men spara lite av kokvattnet. Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan. Tillsätt lite av kokvattnet om såsen verkar vara för tjock. Smaka av med salt och peppar.

4. Lägg upp på fyra tallrikar och strö över citronskalet och resten av rucolan.



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela