Provat hos

Lax och rotfrukter

Publicerad 2011-10-07 11:44:56 i Huvudrätter,

Ingredienser

Tre morötter
En halv kålrot
Två stora rödbetor
Tre potatisar
Lax
Olivolja
Timjan
Salt och peppar

Tillagning

Dela rotfrukterna i lagom stora delar (som potatisklyftor) och lägg i en ugnsform.
Häll över lite olivolja och krydda med timjan, salt och peppar.
In i ugnen i cirka 30 minuter på 250 grader.
Efter 30 minuter tar du ut formen och gör plats åt laxen som du kryddar med salt och peppar för att sedan stoppa tillbaka allt i ugnen i cirka 15 minuter eller tills laxen är klar.
Tänk på att inte använda för liten form, då blir rotfrukterna inte lika krispiga och goda.



Provat hos Farah

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela